Skulderstøtter for fiolin

Her finnes disse fabrikatene: Kun, V.L.M. og Wolf

!
Vekt: kg

Kun super

Er noe lettere enn standardutgaven. Sidereguleringen er enklere, bare på høyre side. Kan ikke tilpasses 3/4 fiolin. Samme høyderegulering som original-utgaven.

Kun original

                                                              

Standardmodellen av Kun. En av de mest brukte støttene. Kan justeres i bredde og høyde. Føttene er trukket med tykk gummi som gir godt feste til fiolinen og samtidig beskyttelse. Ved slitasje kan alle deler erstattes. Sidejusteringen tillater at 4/4-støtten kan tilpasses  3/4 fioliner med normal bredde, 19,4cm

Velg størrelse

Vekt: kg

Wolf forte primo

Samme støtte til 4/4 og 3/4
Fleksibel støtte, som på grunn av bøyningsmuligheten ikke har noen mekanisme for bredde-regulering. Bygd på metallplate som lar seg bøye etter ønske. Belagt med fast skumgummi. Stor høyderegulering, som kan gjøres i 2 trinn.
Vekt: kg

Wolf forte secondo

Passer til 4/4 og 3/4 fiolin
Bygd på en bøyelig metallplate med fast skumgummibelegg. Kan reguleres i side ved et stillbart metall-ben. Stor høyderegulering.

Augustin artist

                                                                                                   
Produseres av Viva la Musika. Artist modell med forgylte metall-deler. Selges i størrelse 4/4-3/4 og 1/2- 1/4.               

Selve støtten er av vakkert behandlet nøtte-tre, belagt med fast skum-gummi under. feste- anordningene er av forgylt metall. Profilen er nesten den samme som Kun-støtten, noe rettere. Samme prinsipp for justering i side og høyde. På den minste varianten er føttene belagt med lys gummi istedenfor sort som avbildet 

Velg størrelse

Vekt: kg

Mach One

 

Meget godt utformet støtte. Svært lett og slank utførelse i sterkt lønnetre, vakker finish. Anleggsflatens form og tynt skumgummibelegg hindrer at støtten glir. Høydejustering ca. 2 cm. Føtter med spesialstøpt gummibelegg gir stødig og skånsomt feste på kanten av fiolinbunnen. 5 hull for finjustering i sideretning og bredde.
Vekt: kg

Kun Voce

En nyskapning blant skulderstøtter, produsert med kullfiber, som gir minimal vekt og maksimal styrke. Sammenleggbare føtter. Trinnløs og rask justeringsmekanisme. Bare i 4/4 størrelse.

Kun sammenleggbar

                                                                                           

Har samme reguleringsmulighet som Kun original, men tar vesentlig mindre plass. Føttene er hengslet, slik at de kan felles inn mot midtstykket. En enkel og stabil låsmekanisme holder føttene når støtten er i bruk. Tyngdeforskjellen sammenlignet med Kun original er svært liten.

Velg størrelse

Vekt: kg

Wolf superflexibel

For fiolin og bratsj
Med trinnløs regulering av bredden kan denne støtten enkelt tilpasses både fiolin og alle bratsj-størrelser. Stor høyderegulering.
Vekt: kg

Playonair standard

 Luftpute som blåses opp.  Høyden reguleres ved mengde tilført luft, men er stabilisert ved at den er kledd med et fast, fløyelslignende stoff. Festes med elastisk bånd på tvers av bunnen. Kan flyttes i side langs festebåndet.
Vekt: kg

Playonair de luxe

En bredere utgave av Playonair standard modell, med en ovalt formet luftpute som blåses opp med et medfølgende munnstykke.Høyden bestemmes av tilført luftmengde, men er stabilisert ved at den er kledd med et fast, fløyelslignende stoff. Festes med elastisk bånd på tvers av bunnen. Kan reguleres noe i side langs båndet.  Dekker et bredere felt av bunnen enn standardutgaven.