Skulderstøtter til bratsj

!
Vekt: kg

Kun original for bratsj

Standardmodellen av Kun. En av de mest brukte støttene. Kan justeres i bredde og høyde. Føttene er påstøpt gummibelegg som gir godt feste til fiolinen og samtidig beskyttelse. Ved slitasje kan alle deler erstattes. Sidejusteringen tillater justering til alle størrelser av bratsj 
Vekt: kg

Kun super for bratsj

Med breddejustering, for alle størrelser av bratsj. Solid og lett støtte med enkel sidergulering på høyre side. Belagt med fast skumgummi.  Høyderegulering på begge sider.
Vekt: kg

Kun sammenleggbar for bratsj

Grunnformen er den samme som originalstøtten, med fast skumgummibelegg, side- og høyderegulering på begge sider. Føttene kan felles inn mot selve støtten, den tar da vesentlig mindre plass. Før bruk felles føttene ut ved et enkelt grep og holdes på plass med en fjærbelastning. Solid utført. Vekten er nesten ikke merkbart større enn originalstøtten.
Vekt: kg

Wolf superflexible

For fiolin og bratsj.
Med trinnløs regulering av bredden kan denne støtten enkelt tilpasses både fiolin og alle bratsj-størrelser. Stor høyderegulering.
Vekt: kg

Playonair standard

 Luftpute som blåses opp.  Høyden reguleres ved mengde tilført luft, men er stabilisert ved at den er kledd med et fast, fløyelslignende stoff. Festes med elastisk bånd på tvers av bunnen. Kan flyttes i side langs festebåndet.
Vekt: kg

Playonair de luxe

En bredere utgave av Playonair standard modell, med en ovalt formet luftpute som blåses opp med et medfølgende munnstykke.Høyden bestemmes av tilført luftmengde, men er stabilisert ved at den er kledd med et fast, fløyelslignende stoff. Festes med elastisk bånd på tvers av bunnen. Kan reguleres noe i side langs båndet.  Dekker et bredere felt av bunnen enn standardutgaven.