Om salg, frakt, levering

Kort tid etter at du har sendt en bestilling, vil du få en e-post med ordrebekreftelse. Dersom ordrebekreftelsen ikke kommer, er ikke ordren mottatt av butikken. Ordre ekspederes så snart som mulig.  Butikkens leveringsdag samsvarer med Postens leveringsdag på postnr. 3530. Denne linken leder til  et søk som viser nærmeste  leverings- og hentedag: https://www.posten.no/levering-av-post-2020. (Kopier linken og lim den inn i nettleserens adressefelt.) Butikken gir beskjed om levering ikke kan skje som forventet. Om pakke ikke er mottatt senest 2 virke-dager etter beregnet leveringstid, bør den etterlyses til post@con-arco.no . Butikken vil ta kontakt med gjeldende transportfirma.

Alle priser er inkludert 25% merverdiavgift. Kunder som er bosatt utenfor Norge har rett til å handle avgiftsfritt. På ordrebekreftelse og faktura vises hvor mye merverdiavgiften utgjør av totalbeløpet.

Varer inntil 4000 gram og innenfor Postens regler for størrelse,  sendes som registrert pakke i postkassen. Pris for denne blir beregnet etter samlet vekt for 1 pakke . Pakke med vekt eller størrelse utover  Postens  tillatte størrelse for pakke i postkassen, sendes etter at kunden har fått mulighet til å velge  annen fraktmåte. Posten gir erstatning for en tapt registrert sending. Con Arco beregner ikke fakturagebyr eller tillegg for pakking. Ved forsendelse av vare med høyere verdi enn Postens garantibeløp, avtales eventuell tilleggsforsikring med kunden før forsendelse.

Rull til toppen